“Roditelji su me dobili poslije 20 godina braka vantjelesnom oplodnjom. Kada slušam priče svoje majke kroz šta je prolazila za to vrijeme, šta je trpila, u koje gradove i države je stizala, koliko je bola psihičkog i fizičkog podnela da bi me držala u naručju i sve to poslije gubitka jednog djeteta, divim joj se.

Jako sam ponosna na njih dvoje, jer su bili sve vrijeme jedno drugome podrška, a najvažnije je to što nijednog trenutka nisu odustali od svog cilja, a tome su i mene učili – da se uvijek borim i nikada ne odustajem, jer će me možda baš ta prepreka dovesti do cilja.

Iako sam jedinica, nisu me razmazili, nisu me držali pod staklenim zvonom kao malu, a isto tako sam morala da zaslužim ono što sam htjela, naučili su me da uvijek pomažem drugima, da ne biram drugare na osnovu materijalnog stanja i da ne potcenjujem nikoga.

Srce mi je ogromno kada pričam o njima i zahvalna sam im na svemu!”

Izvor: Ispovesti.com

Više saznajte na izvornom linku: – “Roditelji su me dobili poslije 20 godina braka..” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.