Roditeljima rekli da idu u Mek, a došli da čekaju Cecu: Najmlađi se okupili da pjevačici čestitaju Svetog Nikolu, ona ih uvela u kuću! (FOTO)

telegraf.rs
Kada se pomene slava Sveti Nikola, kaže se da 50 odsto ljudi u Srbiji slavi ovog sveca, a da ostalih 50 odsto idu kod onih koji slave slavu. Jedna od onih koje svake godine u porodičnom domu obilježava Svetog Nikolu je i Ceca Ražnatović, a već po tradiciji ispred njene kuće se na taj dan okupi nekolicina fanova koji žele da je vide, čestitaju joj, i uruče poklone kojoj su joj donijeli.

Ekipa Telegrafa je sinoć u 19 časova ispred Cecine kuće zatekla troje njenih fanova koji su došli sa skromnim poklonima za pjevačicu. Kako su rekli, zovu se Ivana, Luka i Mihajlo, imaju 15, 13 i, vjerovali ili ne, 8 godina. U razgovoru sa  novinarom rekli su da su ispred Cecine kuće od 15 časova popodne.

Na pitanje kako su došli do Cecine kuće rekli su da su došli u gradskom prevozu, a da su roditeljima, koji u tom trenutku nisu bili kod kuće, rekli da su izašli u 18 časova i da su otišli u Mekdonalds.

U međuvremenu, obezbjeđenje je mlade Cecine fanove uvelo u kuću folk zvijezde, da se ugriju i da se počaste.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...