Cristiano Ronaldo je već skoro dvije sedmice van punog pogona jer se tokom okupljanja s reprezentacijom Portugala zarazio korona virusom.

I dok trenira u izolaciji, jako često se ponovo testira, ali je njegov test i danas bio pozitivan.

Zato će propustiti večerašnji meč Juventusa s Veronom, a Ronaldo će ponovo biti testiran u utorak. Šanse da zaigra protiv Barcelone u srijedu u Ligi prvaka su veoma male.

Bila bi potrebna posebna dozvola UEFA-e, koja predviđa da igrač mora da bude negativan na testu bar sedam dana uoči utakmice na evropskoj sceni.

Izvor: Sport Centar

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.