JUVENTUS je u srijedu navečer potvrdio da njegov branič Daniele Rugani ima koronavirus te da je postupio prema zakonskim procedurama i pokrenuo postupak stavljanja cijele ekipe u karantenu.

Tamo se ipak neće naći Cristiano Ronaldo koji je ponovno otputovao u rodnu Madeiru gdje već nekoliko dana provodi s majkom koja je pretrpjela moždani udar.

Portugalac se u Juventus trebao vratiti u utorak, ali je ipak ostao dulje zbog bojazni od zaraze koronavirusom. Međutim, kako je u prošlu nedjelju igrao u derbiju protiv Intera, na utakmici koju je s klupe za pričuve odgledao zaraženi Rugani, postoji mogućnost da je i Ronaldo zaražen. 

“Cristiano Ronaldo nije trenirao s Juventusom i još uvijek je u Madeiri gdje čeka daljnji rasplet krizne situacije u Italiji zbog širenja koronavirusa”, napisao je Juventus na službenim stranicama. 

Portugal je također popratio Španjolsku i počeo zabranjivati letove u Italiju i one iz te države, ali za širenje opasnog virusa po cijeloj Europi za to je već kasno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija je, pak, uvela nove drastične mjere, idućih dana u državi će raditi samo ljekarne i dućani.

Većina talijanskih prvoligaša ne trenira već sedam dana, ali Juventus je nastavio s treninzima zbog ogleda u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Lyona. Poslije treninga u srijedu potvrđen je i Ruganijev pozitivni test na koronavirus. 

Najbolji igrači Serie A – Cristiano Ronaldo: 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Ronaldo izbjegao karantenu u Juveu jer je u Portugalu ostao s bolesnom majkom / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.