CRISTIANO RONALDO nalazi se u portugalskoj Madeiri u izolaciji. Otišao je odmah nakon utakmice s Interom (2:0) 8. ožujka i praktički pobjegao iz Torina na vrijeme jer je pandemija koronavirusa počela žestoko gaziti Italiju.

Prema današnjim informacijama na Apeninima je 74.386 oboljelih i 7503 umrlih pa je pitanje hoće li se uopće ove godine nogomet tamo i zaigrati.

Dotad je 35-godišnji Portugalac u svom portugalskom domu gdje redovno trenira, no neće mu biti ugodno pročitati komentare bivšeg Juventusovog predsjednika Giovani Cobolli Giglija.

Udario je po Juveovom najboljem igraču – Ronaldo je u Madeiru otišao zbog majke Dolores koja je bila u teškom stanju nakon moždanog udara.

“Stvari u Juventusu su se zakomplicirale kad je Ronaldo otišao”, rekao je Gigli za Radio Punto Nuovo.

Nakon Ronalda iz Italije su, uz dozvolu Juventusa, otišli Gonzalo Higuain, Miralem Pjanić, Rodrigo Bentancur i Douglas Costa kako bi bili sa svojim obiteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao je da odlazi u Portugal zbog majke, ali sada se čini da se samo slika gol pored bazena. Kad je za njega napravljena iznimka, stvari su se raspale i drugi su htjeli otići. To nije smjelo ispasti tako. Svi su trebali ostati u karanteni”, rekao je pa završio:

“Sada je lako kritizirati, no ovako sa strane ne znam zašto su igrači htjeli napustiti Italiju. Kada se vrate, bit će im teško se vratiti u formu jer će ostati u karanteni 14 dana.”

Gigliju je očito jako zasmetala fotografija golišavog Ronalda pored bazena koja se ovih dana pojavila u javnosti.

U međuvremenu, Ronaldo je donirao milijun eura u borbi protiv koronavirusa.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – “Ronaldo je rekao da odlazi iz Italije zbog majke, a sad se slika gol kraj bazena” / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.