CRISTIANO RONALDO prvi put se službeno obratio javnosti u vezi sa stanjem svoje majke Delores koja je hitno hospitalizirana nakon što je pretrpjela moždani udar.

Napadač Juventusa putem društvenih mreža zahvalio je svima na velikoj brizi i poručio da je “mama dobro”.

“Hvala svima na porukama podrške za moju majku. Ona je trenutačno stabilno i oporavlja se u bolnici. Moja obitelj i ja zahvaljujemo liječničkom timu koji se brine za nju i molimo za privatnost u ovim trenucima”, napisao je Ronaldo, koji je hitno otputovao u rodnu Madeiru u Portugalu. 

Portugalski mediji prenijeli su službeno priopćenje bolnice u kojoj je Delores i operirana, a u kojem se navodi da je Ronaldova majka dobro podnijela udar i operaciju te da se u stabilnom stanju oporavlja. Detalje nisu htjeli iznositi te su naglasili da će sve ostalo odsad govoriti isključivo članovima obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thank you for all your messages of support for my mum. She is currently stable and recovering in hospital. Me and my family would like to thank the medical team looking after her, and kindly ask that we are all given some privacy at this time.

— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) March 3, 2020

Talijani: Ronaldo sigurno propušta derbi protiv Milana

Ne zna se kad će se Ronaldo vratiti u Italiju, zbog čega je gotovo sigurno da će propustiti derbi protiv Milana u kupu koji se igra u srijedu navečer od 20:45. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?


Više saznajte na izvornom linku: – Ronaldo: Mama je stabilno, hvala svima na podršci / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.