PORTUGALAC Cristiano Ronaldo jedan je od najboljih nogometaša svih vremena, no životni put mu je bio jako težak.

Ronaldo je rođen u Madeiri u siromašnoj obitelji, sanjao je da jednoga dana postane profesionalni nogometaš, a san mu se počeo ostvarivati s 12 godina kad je napustio obitelj i otišao u Sporting.

Nakon Sportinga Ronaldo je potpisao za United, a ostalo je povijest. Nakon tog potpisa je osvojio sve što se može osvojiti.

Ronaldo je htio da njegov najstariji sin Junior vidi gdje mu je otac odrastao pa ga je odveo da vidi njihovu kuću u Lisabonu gdje je živio s prijateljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio sam uzbuđen da vidi gdje sam proveo dio svog djetinjstva. Na Madeiri je bio puno puta, a sada sam ga odveo u Lisabon da vidi gdje sam živio. Tu žive još uvijek ljudi koji su i tada bili. Potreslo me što sam ih vidio jer nisam očekivao da su mnogi još uvijek tu”, rekao je Ronaldo i nastavio.

“Ušli smo u sobu u kojoj smo živjeli Paixao i ja. Moj sin se prepao i nije mogao vjerovati. Nije sve u životu lako i neka djeca možda misle da je sve palo s neba. Želim svom sinu da pokažem da nije sve u talentu i da samo rad i predanost mogu donijeti ono što želite”.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr