Ronaldo nakon savršene predstave: Ovo mi nije najbolja utakmica u Ligi prvaka


“MAGIČNA noć nam je trebala i upravo takva je i bila. Momčad je odigrala sjajno i nezadrživo pritisnula protivnika. Navijači su također bili izvrsni, na najvišoj razini su odigrali svoj dio. Bila je to savršena noć.”

Izjavio je Cristiano Ronaldo nakon utakmice u kojoj je “sam”, savršenim hat-trickom pobijedio Wolfsburg 3:0 i Realu nadoknadio poraz 0:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.
“Uvijek želim pomoći asistencijama i golovima, koji su u mojoj DNA. Svi znaju koliko volim zabijati, ali najvažnije je da je momčad bila sjajna. Pobjedu posvećujem svim navijačima Reala, ali posebno pokojnoj legendi kluba Pedru de Felipeu.”

Čini se kao da Vas novinari ne cijene dovoljno?
“Malo pomalo počinjete me cijeniti, ali navikao sam se da je kritiziranje španjolski stil i to me već odavno ne dira, jer nisam više dijete, nego 31-godišnjak.”

Je li Vam ovo bila najbolja utakmica u Ligi prvaka? 
“Bila je jedna od najboljih, ali ne najbolja.”
Vi i klub proživljavate tešku sezonu?
“Da, ali rezultati koje postižemo nisu loši za lošu sezonu. Ljudi me puno kritiziraju i prihvaćam to, jer igrao sam ispod razine na koju sam ih naviknuo. Imao sam problema, ozljeda, ali ne želim se opravdavati. Radim kako bih pokazao da sam najbolji i brojke to dokazuju. Sretan sam i želim biti još bolji do kraja sezone.”

Pepe je izjavio da ste kao igrač svjetlosnim godinama ispred ostalih?
“Puno mu hvala na tim riječima. Očito se radi o velikom komplimentu koji me je oduševio. Posebni mi znači što dolazi od čovjeka s kojim radim 18 godina i jedan je od igrača koji me najbolje poznaju.”

Koga želite u polufinalu LP?
“Benficu, želim da portugalski klub prođe dalje i da igram u svojoj zemlji.”
Ona loša sezona sada ipak ne izgleda tako loše, jer šestu godinu zaredom ste u polufinalu LP, a u Primeri se ogromna prednost Barcelone istopila na samo četiri boda?
“Kada na kraju ostanu samo četiri momčadi, svaka može osvojiti LP. U prvenstvu smo zaostajali 12 bodova, a sada smo na samo četiri boda zaostatka, tako da je sve moguće.”


0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...