Ronaldo: Nisam trebao reći da odlazim, Liga prvaka bi trebala nositi moje ime

klix.ba
Portugalski napadač Cristiano Ronaldo šokirao je nogometni svijet kazavši nakon pobjede u sinoćnjem finalu Lige prvaka nad Liverpoolom (3:1) da mu je "bilo lijepo u Madridu" i kako će vidjeti šta donosi budućnost.

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo šokirao je nogometni svijet kazavši nakon pobjede u sinoćnjem finalu Lige prvaka nad Liverpoolom (3:1) da mu je “bilo lijepo u Madridu” i kako će vidjeti šta donosi budućnost.

Međutim, Ronaldo je priznao kako se malo zaletio, baš kao što su to potvrdili i svi ostali iz Reala, od predsjednika Pereza, preko Zidanea do saigrača.

“To zauzima prostor ovom prekrasnom i historijskom trenutku. Uvijek je prelijepo osvojiti Ligu prvaka, a moja je sezona u tom takmičenju bila je odlična. Od početka do kraja. Sada nisu najvažnija pitanja pojedinih igrača. Ono je malo izvučeno iz konteksta, ali možda nisam to trebao ni reći”, izjavio je Portugalac.

Ronaldo je tako uspio uzburkati vode, pokajati se, ali na kraju i pokazati svoje uobičajeno lice.

“Još jednom: ko je najbolji strijelac? Pa Liga prvaka trebala bi promijeniti ime u CR7 Liga prvaka. Osvojio sam ih pet i opet sam najbolji strijelac”, u svom stilu poručio je Ronaldo.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...