Cristiano Ronaldo često je u javnosti etiketiran kao razmaženi bogataš koji obožava samog sebe, a njegovo ponašanje i na travnjaku ne daje baš neki primjer sjajnog čovjeka. No to je zapravo samo njegova vanjština koju svi vidimo zbog reflektora koji su danonoćno upereni u njega. Istina je potpuno drugačija.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

On je veliki humanitarac koji pomogne kada god može, a posebno je osjetljiv na djecu. Često se uslika s njima, potpiše im se, a tako je bilo i ovaj put čime je Ronaldo pokazao kakva je ljudina.

Portugalac je nogometnu stanku iskoristio za putovanje po Aziji. U Dubaiju je primio ‘globe soccer award’, a sada je obišao Saudijsku Arabiju gdje je u glavnom gradu Rijadu sreo jednog posebnog dječaka. Riječ je o Aliju Amiru koji je rođen bez nogu, a najviše voli nogomet i MMA. Ronaldo se slikao s dječakom, a osim Alija, oduševljen je bio i Habib Nurmagomedov koji je video njihovog susreta objavio na Instagram profilu i u 13 sati skupio je milijun i pol lajkova.

– Zato si najbolji na svijetu. Hvala ti Cristiano što si usrećio mog brata Ali Amira…

Habib je poznat kao veliki navijač Real Madrida i on i Ronaldo su u jako dobrim odnosima još iz vremena dok je Portugalac igrao za madridski klub. Iako je Dagestanac Ronalda još prije godinu dana savjetovao da je najbolje za njega da ode u mirovinu, napadač Juventusa ga na svu sreću nije poslušao, a unatoč tome poštovanje između njih nastavilo se i danas te je Ronaldo ispunio želju dječaku.

Foto: Instagram

Njemu je sekunda vremena, a malom Aliju je to zaq cijeli život…
 

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Ronaldo oduševio Habiba i ispunio želju jednom dječaku / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.