ŽENSKA U17 reprezentacija Portugala plasirala se u elitnu rundu kvalifikacija za Euro, a tim povodom najslavniji portugalski nogometaš svakoj od sunarodnjakinja koje su izborile uspjeh poslao je poklon i pismo.

Cristiano Ronaldo je svim kadetskim reprezentativkama svoje države poslao po par novih kopački te pismo sljedećeg sadržaja:

“Šaljem vam ove kopačke u nadi da će vam pomoći da ostvarite vaš san. 

Kada sam ja bio dijete, imao sam jednostavan, ali vrlo lud san. Ne, to nije bio jedan od onih snova koje snivate dok spavate. Ovo je bio jedan od onih snova koje želite tako jako da vas noću drži budnim.

Želio sam postati najbolji nogometaš na svijetu. Život sam posvetio ostvarenju tog sna; u teretani, na terenu. Radio sam sve moguće kako bih ga ostvario. Jako je važno imati san. Još je važnije naporno raditi kako bi se ostvario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvario sam svoj san i nadam se da ćete i vi također ostvariti vaše snove. Idite za njima bez oklijevanja. Ako sam ja ostvario svoj san, možete i vi vaše. Čestitam vam na plasmanu u elitnu rundu. Ostanite fokusirane i mislite na pobjedu u idućoj utakmici. 

Sretno i uživajte u ovim kopačkama.

Cristiano Ronaldo.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr