Nasljednik velikog Cristiana Ronalda, njegov sin Cristiano Ronaldo Jr. proglašen je najboljim strijelcem turnira na kojemu je nastupao s Juventusovom momčadi do devet godina starosti. Upravo su maleni ‘bianconeri’ osvojili turnir, a mladi CR pokazao je kako je naslijedio tatin talent.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Cristiano Junior zabio je tri gola na turniru, od čega dva u prvoj utakmici i jedan u drugoj. 

🏆 #Juventus, i Pulcini 2010 di Mr. Comito primi classificati al Trofeo Cavour.

GIRONE
✅ 8-0 🆚 #Poirino Lenci | ⚽️⚽️⚽️Sassoli ⚽️⚽️Ronaldo Jr ⚽️⚽️Catino ⚽️Vidzivashets
✅ 3-0 🆚 #Bra | ⚽️Ronaldo Jr ⚽️Sassoli ⚽️Catino

⬇️⬇️⬇️ pic.twitter.com/7l35ycuctG

— Giovani Bianconeri (@GiovaniBN) December 8, 2019

Nakon turnira, CR7 nije mogao skriti oduševljenje te je na Instagramu objavio story  s fotografijom na kojoj njegov sin drži trofej za najboljeg strijelca, a u opis je stavio:

– Ponosan sam otac – uz emoji srca. 

Foto: Eva Grgic

Mladi Ronaldo ima odlične statistike za svoje godine. Do sada je 28 puta zagrao za Juve U-9, a već je zabio 58 golova i asistirao 18 puta. Ipak, njegov otac ga ne uzdiže u nebesa pa je tako ranije ove godine rekao da će se njegov sin morati više potruditi da bi bio dobar kao on. 

– Cristiano misli da će biti bolji od mene, volio bih to vidjeti,  ali ne znam hoće li uspjeti – rekao je peterostruki osvajač Zlatne lopte za The Sun.

 


Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Ronaldo poslao poruku sinu – najboljem strijelcu turnira U-9 / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.