Kada je doznao da je zaražen korona virusom Juventusov nogometaš Daniele Rugani (25) odlučio je ostati u izolaciji tamo gdje se zatekao, u klupskom trening centru, da ne zarazi svoju djevojku Michelu Persico (29). Na žalost, bez efekta…

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

Michela je u ponedjeljak navečer preko svog Instagram profila objavila da je nakon testiranja doznala kako je i ona zaražena virusom COVID-19. U Italiji je tim virusom dosad zaraženo 27.980 osoba, uz 2.158 preminulih.

– Bila sam strahovito uplašena kada sam čula da je Daniele pozitivan na virus, ali u međuvremenu smo svi puno bolje upoznati sa ovo  pandemijom pa sada, kada znam da sam i ja zaražena, puno manje brinem – kaže Michela Persico.

– Daniele ima blagu temperaturu, a ja sam zaražena, ali i asimptomatična. Osjećam se dobro. Ovo je još jedan signal za sve… Budite oprezni jer: ne morate imati simptome da biste bili zaraženi, a možete zaraziti mnoge oko sebe! – upozorava Michela.

– Hvala vam na brizi i čuvajte se. Ostanite kod kuće! Svi poštujmo pravila i svi ćemo zajedno proći ovu pandemiju. Čuvajte se. Ostanite doma! – poručila je Ruganijeva djevojka Michela Persico.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Ruganijeva djevojka, Michela Persico: Zaražena sam, ali asimptomatična. Ljudi, budite doma! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.