Anthony Joshua i Andy Ruiz Jr. u petak su odradili službeno vaganje uoči njihove borbe za naslov u subotnju večer.

Joshua je u odnosu na lipanjsku borbu u kojoj ga je Ruiz iznenadio čak pet kilograma lakši, a Ruiz – upravo suprotno! 

Američko-meksički boksač tjednima je tvrdio kako je mršaviji nego u prvoj borbi, pričalo se o njegovoj dijeti, a objavljene su i fotografije na kojima izgleda mršavije. Ipak – sve je to patka! Ruiz je stao na vagu, a ona je otkrila istinu. Sedam kilograma više nego prije pola godine!

JOSHUA SMRŠAVIO

Mršaviji, ma da?! Ruiz na vagi sa 128 kg, teži nego prošli put

– Prije vaganja sam se najeo i popio puno vode. Pored toga, izvagao sam se u odjeći i sa sombrerom. Da sam kojim slučajem stao na vagu onda kada su mi rekli da hoću, bio bih na isto kilograma kao i uoči borbe koja se održala 1. lipnja. Unatoč svemu, jak sam i spreman. Čak sam i htio biti malo teži ovaj put, samo kako bih dobio na snazi, bolje se osjećao i imao malo više dinamita u sebi – rekao je Ruiz za Boxing Scene pa nastavio:

– Imao bih oko 121 kilograma da se vaganje dogodilo kad sam mislio da će se dogoditi. Bez sve te hrane koju sam pojeo… Čak mislim da bih možda bio nešto lakši i od tog 121 kilograma. Na kraju nije važno koliko sam bio težak na vaganju jer znamo taktiku i kilažu s kojom ću ući u ring. I dalje sam brz i snažan.

TIMOTHY MOTEN (27)

Joshuino tajno oružje: Čistio je tepihe, dao otkaz i pratio Ruiza

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Ruiz: Ma najeo sam se i popio vode, zato sam sedam kila teži / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.