Sjajnu utakmicu priuštile su reprezentacije Srbije i Hrvatske u trećem kolu rukometnog Eura. Našima karta za Beč, Srbima karta za Beograd. Revijalna utakmica u kojoj je Hrvatska nimalo lako izvukla pobjedu 24-21 nakon što su susjedi čak vodili 10-8 na poluvremenu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Čudili su se poslije utakmice Srbi: “Primili smo samo (!) osam golova od Hrvatske!”, ali onda i priznali: “Prejaki su za nas pogotovo s ovim navijačima iza njih.”

Da, nahvalili su navijače i naši igrači, rekli da bi ih slušali cijeli dan u dvorani, da je privilegija imati ih, da su ovu pobjedu htjeli upravo zbog njih. No, među skupinom divnih navijača, našla se i manja skupina izazivača nereda.

Foto: Ivan Pavić/24sata

Naime, poslije utakmice, a pred Stadthalleom u kojoj je utakmica odigrana i u kojoj je publika hrvatske igrače zadržala još 15-ak minuta da ne odu u svlačionice skupina Hrvata napala je manju skupinu srpskih navijača, no policija je ubrzo reagirala i stvar je riješena. Sve je ostalo samo na naguravanju, kaže naš reporter iz Graza.

Šteta što uvijek postoje oni koji žele pokvariti lijepu večer. Sreća što je više onih koji znaju normalno slaviti. 

Tema: Rukometni Euro 2020.

Više saznajte na izvornom linku: Dubravko Miličić , Eva Grgić – Rukometni Euro, Graz: Incident ispred dvorane: Hrvati napali skupinu srpskih navijača / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.