Ruskinja Anastasija je najljepša djevojčica na svijetu: Sada je pokazala koliko lijepo zna i da pjeva (VIDEO)

telegraf.rs
Ruskinja Anastasija Knjazeva važi za jednu od najljepših djevojčica na svijetu i pravi je zvijezda na društvenim mrežama. Malena ljepotica prodornih plavih očiju, već ima 309 hiljada pratilaca na Instagramu, a može se pohvaliti i uspješnom karijerom modela. Nedavno je pokazala da umije lijepo i da pjeva.

Ruskinja Anastasija Knjazeva važi za jednu od najljepših djevojčica na svijetu i pravi je zvijezda na društvenim mrežama.

Malena ljepotica prodornih plavih očiju, već ima 309 hiljada pratilaca na Instagramu, a može se pohvaliti i uspješnom karijerom modela.

Nedavno je pokazala da umije lijepo i da pjeva.

Na njenom Instagram profilu osvanula su dva snimka na kojima ova djevojčica demonstrira svoje pjevačke sposobnosti.

Dok se vozila u automobilu sa svojom mamom počela je da pjeva iz sveg glasa uz muziku sa radija, a potom je tiho pjevušila pjesmice svog omiljenog pevača.

Izvor: telegraf.rs

Čekala je na stanici i pisala poruku na svom mobitelu… Dobro obratite pažnju šta će uslijediti na 0:10! (VIDEO)

Jedna žena bila je žrtva nevjerovatne pljačke u kojoj dvojica muškaraca u pola bijela dana vozeći se na skuteru iz njenih ruku kradu mobitel!

Video sa nadzorne kamere prikazuje ženu kako stoji na stanici u jednoj mirnoj londonskoj ulici, te piše poruku na svom telefonu. Nedugo zatim, pored nje jure dva kriminalca na skuteru, te joj bukvalno otimaju telefon iz ruku!

Bande na skuterima i motorima postale su veliki problem u Londonu u kojem se ovakve pljačke dešavaju u prosjeku 54 puta na dan.

Pogledajte kako je to izgledalo:0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...