“Sa mužem sam imala do rođenja djeteta vrlo strastven brak.

Poslije rođenje djeteta sam se ugojila, pokušavala više puta sa raznim dijetama ali ništa nije uspjelo. Onda je on počeo da vježba, trenira u garaži, diže tegove.

Foto: Pexels.com

Znala sam odmah da ima drugu. Jedne večeri dok je spavao ušla sam mu na profil i naišla na zanimljivu prepisku. Nije imao drugu. Nije ni tražio drugu.

Foto: Pexels.com

U razgovoru sa jednim drugom stidljivo mu je priznao da mu moja debljina smeta i da mu je od svega najteže što ne može da me uzme u naručje i odnese u spavaću sobu, to mu je vrhunac nježnosti, zato je počeo da vježba, ne želi da se odrekne tog rituala.

Foto: Pexels.com

Moj muž. Da li treba da vam kažem da već dva mjeseca jedem ko vrabac i trčim ko luda. Ljubav.”

Više saznajte na izvornom linku: – “Sa mužem sam imala do rođenja djeteta vrlo strastven brak…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.