U utorak navečer, dok je odjavljivala RTL Direkt, Mojmira Pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan. 

Njezin šef Zoran Šprajc, koji je još uvijek na bolovanju, zajedno s ostatkom redakcije RTL Direkta odlučio je ispraviti tu nepravdu. 

Bez Mojmirina znanja na kraju sinoćnjeg RTL Direkta pustili su prilog u kojem Šprajc, Jelena Rozga, Janko Popović Volarić, Mirela Holy i brojni drugi čestitaju Mojmiri imendan.

 – Draga Mojmira, ništa nas ovih posljednjih dana, tjedana pa ni mjeseci nije potreslo kao tvoja odjava u Direktu da ti tvoj dan, imendan, jučer nitko nije čestitao.

U ime svih nas iz ‘60 i neke koji smo znali da postoje Mojmira ili Mojmir, ali nismo znali da postoji Mojmirovo i Mojmirino, sretan ti tvoj dan – rekao je u videoporuci Šprajc. 

Pjevačica Jelena Rozga zamolila je Mojmiru da im svima oprosti. Suze smijalice otkrile su koliko je ovaj prilog iznenadio Mojmiru koja je odjavljujući emisiju kroza smijeh i suze rekla: 

– Žao mi je, nisam znala da će ovo biti u emisiji, hvala svima što su mi čestitali imendan i molim sve da mi prestanu čestitati imendan. 

Pogledajte video:

(Večernji.hr)

Više saznajte na izvornom linku: – SA SUZAMA U OČIMA MOJMIRA JE SINOĆ ODJAVILA RTL DIREKT: ‘Žao mi je’, NIJE IMALA POJMA / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.