Starleta Sanja Stanković glasi za najskuplju pros..tutku m.kroa iz Šapca, a za sat vremena imućni klijenti izdvajaju i do 500 eura.

Prije nego što se oprobala kao manekenka, Sanja Stanković morala je dosta novca da uloži da bi dobila izgled kakav danas ima. Sa svakim kubikom silikona rasla je i njena cijena po satu u poslu kojim se bavila.

Kako kažu oni koji je poznaju, Sanja je sve pare koje je zaradila dala plastičnom hirurgu. Ona je za korekcije na svom tijelu i licu potrošila oko 8.000 eura.

Bez silikona u grudima, jagodicama i usnama, kao i bez podignutih obrva i drugačijeg nosa, Stankovićeva ne liči na djevojku koja je osvojila srce Jovane Tomić Matore u “Zadruzi”.

– Čim je skupila novac, Sanja je posjetila plastičnog hirurga koji je od nje napravio pravu ljepoticu. Za podizanje obrva dala je oko 700 eura, za povećanje grudi, usana i jagodica oko 4.500, a radila je i stanjivanje nosa, koje košta 2.500. Sve ukupno, za ljepši izgled Stankovićeva je izdvojila oko 8.000 eura – navodi naš izvor blizak zadrugarki.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)