Nasljednik preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića Robert Omaljev, ali i njegov brat Hasan Dudić ući će u rijaliti Zadruga.

Naime, Šabanov nasljednik za ko ga su mnogi čuli putem medija tek poslije sahrane slavnog pjevača iznijeće šokantne detalje o svom životu, ali i o tome zbog čega nikada nije bio prihvaćen od pjevačeve supruge Gordane Šaulić, sa kojom je odavno u lošim odnosima. Publika će moći bolje da se upozna i sa time kako danas živi Hasan, koji sa primanjima od samo 12.000 dinara (200 KM) uspjeva da pregura cijeli mjesec, ali zbog čega do danas živi kao podstanar.

– Robert je za novine u više navrata govorio o tome kakav je odnos imao sa Šabanom dok je bio živ, pa je nekoliko puta iskreno govorio o tome da nikada nije bio rado viđen gost u njegovom domu jer ga Šaulićeva supruga Gordana nikada nije voljela. Smrt oca je Robertu teško pala, a on sada živi još teže otkako Šabana nema. Njegova finansijska situacija nije nimalo dobra, pa Robert jedva sklapa kraj sa krajem. Iako je riješio da se povuče i da više u javnosti ne govori ništa o Šaulićima, poslije razgovora sa Hasanom, sa kojim se često čuje, Robert je prihvatio da uđe u novu sezonu rijalitija. Shvatio je da bi mu novac dobro došao, a pored toga, ima priliku da otkrije sve detalje o svom životu – rekao je sagovornik, koji je insistirao na tome da ostane anoniman.

Hasan Dudić je sve potvrdio i otkrio do sada nepoznate detalje.

– Tačno je da sam pregovarao sa Pinkom da uđem u “Zadrugu 3”. Nisam svoju kožu prodao nimalo jeftino, pa će moj ulazak debelo da ih košta. Potpisao sam ugovor i mogu već sad slobodno da kažem da mnogima neće biti dobro kada ja otvorim usta. Zajedno sa mnom ući će i Robert, koji se u početku nećkao, ali je kasnije pristao da uđe u rijaliti jer mu je novac prijeko potreban. Objasnio sam mu da ima priliku da sve ispriča, a da pored toga zaradi novac. Njega svakako neće moći niko da pipne kao svog rođenog sina! Niko prstom u njega neće smjeti da upire dok sam ja tu – rekao je Hasan.

– Saznaće javnost nešto i o tome kako ja danas živim. Nemam svoj zakonski krov nad glavom, već sam dugo podstanar, a nekad preživljavam sa 12.000 mjesečno, pa vi vidite kako je to – dodao je Hasan za Rijaliti.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba