Videosnimak koji je obavljen na društvenim mrežama, doveo je do neočekivane ponude jednoj djevojci za posao u najjačoj organizaciji mješovitih borilačkih vještina (MMA) UFC-u.

Samer Tapasa-Sataraka (Summer, 24) našla se u centru pažnje nakon što je zaustavila pljačkaša u radnji “Best Buy” na Havajima. No, njena reakcija, umjesto nagrade, dovela je do otkaza na poslu, zbog čega je izvršni direktor UFC-a Dena Vajt (Dana White) ponudio Tapasa-Sataraki angažman u vodećoj MMA promociji.

Vajt je objavio video na svom službenom Instagram profilu i najavio da će Tapasa-Sataraka 18. januara prisustvovati UFC priredbi u Las Vegasu kao njegov gost.

– Prekinula je tog propalicu da se izvuče zbog krađe. Otpuštena je zbog toga. Želim da radi za mene – objavio je Vajt.

Tapasa-Sataraka objasnila je da je pretpostavljala da će dobiti otkaz zbog kršenja standardne procedure. Vajt je izjavio za TMZ.com da će “otkriti crveni tepih za Tapasa-Sataraku na priredbi UFC 246” i dodao da je “mrtav ozbiljan” o mogućem poslu.

– Ti si lud “Best Buy”, trebao si je zadržati. Sad ću je ukrasti od tebe! Uskoro ću izbaciti zvijezdu i vidjet ćemo šta se događa – rekao je Vajt, koji je objavio snimak u kojem Tapasa-Sataraka zaustavlja kradljivca. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Sada joj stigla ponuda za angažman u UFC-u / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.