Nataša Bekvalac večeras će u rasprodatoj beogradskoj Štark areni održati veliki solistički koncert. Kako saznajemo iz njenog tima, pjevačica je veoma raspoložena i mjesta za tremu nema.

Koncert je zakazan na Valentinovo, što nije slučajno, jer, kako kažu, Nataša slavi ljubav.

Kako doznajemo, Nataša planira na proljeće održati koncert u Sarajevu, baš poput ovog u beogradskoj Štark areni.

– Još nije poznato gdje bi koncert bio održan. Uglavnom će biti dio turneje koja bi, osim Makedonije i Crne Gore, uključivala i BiH. Sve pojedinosti bit će utvrđene nakon koncerta u Beogradu – ističu iz Natašinog tima.

Pjevačica ističe da riječima ne može opisati ponos koji osjeća, jer je Arena rasprodata sedam dana prije koncerta.

– Obećavam da smo tek počeli s velikim koncertima. Sada, kada sam krenula, sigurno neću stati – rekla je Bekvalac za “Avaz”.

Iz njenog tima tvrde da je postojao interes za još jednu Arenu, ali da ga Nataša emotivno ne bi mogla podnijeti.

– Nataša se osjeća odlično te ne postoje nervoza ni stres. Ponaša se kao da je ovo radila 50 puta – tvrdi izvor iz njenog okruženja.

Mediji u Srbiji nedavno su pisali da je Nataši pozlilo na jednoj koreografskoj probi, ali iz njenog tima poručuju da se to nije desilo, jer se Nataša već šest mjeseci priprema.

– Ovaj osjećaj ne mogu uporediti ni sa jednim do sada… Sve se pomiješalo i sve je tako intenzivno… Sreća, ponos, strah, radost, tuga, uzbuđenje, umor… i neopisiva zahvalnost – poručila je Nataša na svom Instagram profilu, a jučer je dodala: „Neka nam je sa srećom.“

Bekvalac će i prvi put pred beogradskom publikom izvesti duet s Eminom Jahović i pjesmu „Gospodine“. Pjesmu su izvele skupa samo jednom u studiju. Osim Emine, gosti na koncertu bit će i „Magla bend“ i Natašina sestrična Zoi. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Sada, kada sam krenula, sigurno neću stati / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.