Dinamo u Harkivu traži pobjedu protiv Šahtara s rezultatom 1-1 na poluvremenu susreta. Oba gola pala su rano, prvi, Šahtarov, već u 12. minuti, a Dinamov u 25. No preduhitrili su ih navijači, ali ne na tribini, nego na travnjaku. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

SJAJAN GOL ŠPANJOLCA

Dinamo sledio Harkiv: Dobitna kombinacija Moro-Oršić-Olmo!

Dvojica navijača Šahtara utrčala su na travnjak u, otprilike, sedmoj minuti susreta. Ubrzo su ih presreli redari te izveli s travnjaka kako bi se mogla nastaviti utakmica. 

Kako bi se situacija nastavila u mirnom tonu, čak niti režiser nije prikazao taj događaj u prijenosu, već se gledatelji na malim ekranima vidjeli samo usporene snimke prijašnjih akcija.

Foto: GLEB GARANICH

Dinamo ima igru i dobar rezultat nakon prvog poluvremena. Šahtar je poveo vrlo rano, ali ‘modri’ su se vratili golom Olma i od tog trenutka su bili bolja momčad na terenu. Šahtar im se posebno nudio krajem prvog poluvremena kada su imali previše grešaka, ali to igrači Nenada Bjelice nisu znali iskoristiti.

Bilo je tu previše kombinatorike u nekim trenucima kada se moglo reagirati jednostavnije, ali najbitnije je da je rezultat aktivan i nakon 45 minuta. 

Foto: Reuters/PIXSELL

Foto: GLEB GARANICH

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr