ŠAKO SE OGLASIO POVODOM PRIVATNOG SNIMKA: P….. k…c, j…m vas ja sve!

pink.rs

Folk pjevač Šako Polumenta našao se u središtu skandala, kada su u javnost dospjele njegove provokativne SMS poruke i fotografije kojima se udvarao djevojkama. Ipak, on se tu po svoj prilici nije zaustavio..

Nedavno je procurio video-snimak na kojem se vidi kako Šako poziva nepoznatu djevojku da dođe da ga ljubi.

Sporni video na svom nalogu na Instagramu objavila je sedamnaestogodišnja M. V, koja je pjevaču putem komentara odgovorila na molbe, zbog čega svi misle da su upravo njoj bile upućene Polumentine riječi.

Kako bismo saznali i drugu stranu priče, kao i čuli da li je video poruka bila zaista namijenjena njoj, pozvali smo folk pjevača, koji je odmah osuo paljbu:

“Šta me zoveš, ma možeš da mi popu*iš ku**c! Možete da mi popu**e svi, radim svoj posao, a ljubomorni ste, što imaju 50 pr-a, svojih a ja vas ne plaćam, možete da mi ližete ku**c da vam platim! Ma*š tamo u pi**u materinu, nakazo jedna, ispuni svoju pohlepnu i okrutnu dušu. Piši ološu jedan slobodno kad ti ja kažem! I ti, i svi novinari, puš**e ku**c, je**m vas ja sve!“, kazao je folk pjevač, a onda nas je nakon nekoliko minuta sam pozvao i potpuno okrenuo priču:

“Ja ne znam ni ko je Mina, ni šta je Mina, meni je telefon nestao. Oni mogu da se igraju tim stvarima, ti ološi, te Mine, te beskarakterne djevojke. Ako ona ima 17 godina i ovime se bavi, s kim se druži, pojma nemam ni ko je ni šta je. Taj snimak, ako sam ja bio sa mojom ženom u malo lošijim odnosima, i ako ja ne mogu kao muž da joj pošaljem snimak, i ako ljudi nemaju taj filing ljubavi i poštovanja prema svojoj ženi i supruzi, ako nemaju osjećaj da bi trebalo nekad da povuku ručnu, da prenesu neku pozitivnu atmosferu, zašto bih se ja stidio toga da sam poslao snimak svojoj ženi? Ti nisi jedini koji me zove, milion novinara, portala… Kad treba nešto lijepo da se objavi znaju da me šibaju i opet ti kažem, nek mi popu*e svi – kazao je Šako, a onda nastavio sa izvinjenjima, i molbama da napišemo nešto “normalno“, izjavio je on.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...