Novopečena pjevačica s majkom Anabelom Atijas došla je da podrži svog oca Gagija Đoganija pred ulazak u rijaliti. Tek što je ugradila silikone, Luna se prvi put pojavila sa novim grudima u javnosti, pa je kasnije i plakala. Ona je jedva uspjela da se održi na nogama, a kako je vrijeme odmicalo, počela je da se preznojava od bolova i kuka na sav glas.

– Ne mogu više. Mama, ajmo kući – požalila se Đoganijeva majci, da bi zatim otkrila šta je muči.

– Ovo je perika, htjela sam da izgledam posebno, kao što je i ovo veče posebno. Ovo je izdanje samo za večeras, ja volim dugu kosu, ona je dio mene. Jao, upravo mi je jako teško. Iskreno, baš me bole grudi, cijelo veče se trudim da se to ne vidi. Sada već pred kraj, kada sam završila svoju ulogu, mogu da idem kući, spopadaju me sa svih strana i ne mogu da odem, a imam ogromne bolove. Sretna sam što sam ovo odradila, to sam jako željela i napokon sam sigurna u sebe i nadoknadila sam taj neki mali dio koji mi je falio. Što se tiče negativnih komentara u vezi sa javnim eksponiranjem ove hirurške intervencije, samo imam da dodam da ja već dvije godine sve iznosim iz svog života, pa zašto bih ovo krila?

– rekla je Đoganijeva, koja na kraju ipak nije otišla kući nego na rođendan kod Davida Dragojevića.

S druge strane, Milan Milošević, koji je bio zadužen za voditeljski dio s Tamarom Đurić, prije nego što je ušao u „Zadrugu“, kao posljednji takmičar iznenađenja, dobio je ozbiljne prijetnje smrću. Naime, njemu je na Instagram stigla poruka od izvjesnih fanova Lune Đogani, koji su mu napisali da će skupljati zube po drumu!

– Gnjido jedna srpska, da li može da prođe noć da ne pominješ našu Lunči? Koliko si ljubomoran na našu ljepoticu, sigurno si zaljubljen u Marka. Ljubićeš noćas prvi kanal i skupljaćeš zube po auto-putu. Tvoja smrt – piše u poruci koju je Milošević primio oko dva sata poslije ponoći.

Voditelju očigledno nije bilo svejedno jer se po njegovom izrazu lica moglo primijetiti da je zabrinut. Međutim, odmah se, kao pravi profesionalac, vratio na binu i nastavio sa vođenjem programa, piše “Kurir”.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba