Salma Hayek objavila snimke s plaže: Da, tek su joj 52-ije (FOTO)

cazin.net
Salma Hayek podijelila je nekoliko fotografija u bikiniju i bez šminke, a njeni pratitelji na društvenim mrežama ostali su bez daha.

Salma Hayek podijelila je nekoliko fotografija u bikiniju i bez šminke, a njeni pratitelji na društvenim mrežama ostali su bez daha.

Lijepa glumica na Instagramu je objavila nekoliko neretuširanih fotografija te dokazala kako je starenje nimalo ne brine.

Iz nekoliko pogleda na njene fotografije u 52. godini jasno je i da za brigu nema nikakvog razloga.

Za svoja izdanja meksičko-američka glumica dobila je isključivo komplimente, a njeni fanovi, kojih na Instagramu broji više od 7,2 miliona, nisu je se mogli nagledati.

Iače, Salma je u braku s modnim mogulom Francois-Henrijem Pinaultom, s kojim ima kćer i s kojim, kako kaže, želi prirodno ostarjeti.

 

AMRA BLISTA: Prelijepa žena Edina Džeke izgledom zasjenila sve na crvenom tepihu u Sarajevu

PRELIJEPA supruga bosanskohercegovačkog nogometaša Edina Džeke, Amra Silajdžić Džeko bila je glavna zvijezda crvenog tepiha Sarajevo Film Festivala.

Amra je poglede privlačila još na dnevnom dijelu festivalskih snimanja u crvenoj haljini do poda, no svojom je pojavom posebno oduševila u večernjem izdanju.

Manekenka i glumica navečer se pojavila u bajkovitoj bijeloj haljini sarajevskog dizajnerskog studija Kaftan, s decentnim make-upom i nenametljivom frizurom.

Amra je izgledala poput prave holivudske dive, a tome svjedoče i komentari na društvenim mrežama.

“Najljepša žena svih vremena”, “Ova haljina na njoj je čarobna”, “Gracija”, bili su samo neki od komentara.

Amra se za Džeku udala 2014. godine, a zajedno imaju kćerkicu Unu i sina Danija kojeg je Amra rodila prošle godine. Ona iz prvog braka ima još i kćer Sofiju.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...