Predizborna kampanja povodom ovogodišnjih Lokalnih izbora 2020. počela je danas i trajat će narednih mjesec dana.

Kandidat za gradonačelnika Bihaća u ime Stranke demokratske akcije (SDA) Samir Muminović tom prilikom se obratio građanima Bihaća i poručio da, iako su mnoge stranke kampanju počele ranije, on je počinje danas.

“Cijenjeni birači, ja vam ne mogu i neću mnogo obećavati. Šta su obećanja i koliko ona danas
znače!? Obećali su nam da će graditi pa nisu, onećali su da će rušiti pa nisu, obećali su nam
napredak, radna mjesta, obećali Bihać-kao evropski grad”, kazao je Muminović ovom prilikom.

Kako kaže, umjesto toga, danas imamo hiljade Bišćana, koji žive i rade u evropskim gradovima, jer u svom gradu to nisu mogli.

“Ja ću vam obećati samo ono što mogu ispuniti, a to je poštenje, marljivost, profesionalnost i predanost”, kaže.

Kako ističe, ima planove, čijoj se realizaciji namjerava posvetiti i koje će prezentirati
u kampanji, koja je pred nama.

“Korektno ću se odnositi prema drugim kandidatima i biračima, zato što to zahtijevaju propisi, zato što smo svi potpisali kodekse o ponašanju u izborima i na kraju, zato što sam takav čovjek”, poručio je Muminović ovom prilikom.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.