Brekovica je jedno od najstarijih mjesta u okolici Bihaća. Uvijek rado dočekuju SDA jer puno toga što se na Brekovici radilo radilo se zahvaljujući ljudima iz SDA, stoji u saopćenju SDA Bihać.

“Brekovčani i Brekovica su meni jako dragi i ovdje se osjećam jako ugodno kada god navratim. Biću potpuno iskren i kazati da od Brekovčana očekujem jaku podršku, sve njih gotovo pa lično poznajem a i oni mene i znaju da su se uvijek mogli osloniti na mene i tako će biti i ubuduće. I ovdje je puno problema ali sve su to, da tako kažem, sitniji problemi koji se, uz malo volje, mogu brzo riješiti. Ostalo je još nekoliko putnih dionica koje je neophodno asvaltirati, osvijetliti i modernizirati. Sportska dvorana, koja je istini za volju u nadležnosti kantonalne vlasti, je sramota sviju nas i kao gradonačelnik neću dozvoliti da bude u ovom stanju. To je sramota. Nogometni klub je u zadnjih nekoliko godina postao simbol uspjeha ovdje u Brekovici i ljudima koji su u i oko ovog kluba ću biti uvijek na raspolaganju. Jedna od rijetkih MZ koja okuplja i razna udruženja, žene Brekovice su jako organizirane što je za svaku pohvalu, i kao gradonačelnik ću pomoći sva ta udruženja. U svakom pogledu Brekovčani će na mene moći računati”, poručuje Samir Muminović iz Brekovice.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.