Samir Šehić, 100%-tni invalid, pokrenuo je akciju asfaltiranja dijela puta koji vodi do njegove kuće.

Put je dužine 400 metara i ukupna cijena radova iznosi 40 000 KM.

S obzirom da Šehić koristi elektromotorna invalidska kolica, izgradnja ove dionice puta bi mu uveliko olakšala kretanje a samim tim i kvalitet njegovog života, s obzirom da je navedena dionica puta veoma strma i da se njome veoma teško kreće i automobilom, a posebno kada su loši vremenski uslovi.

Samir, nastanjen u mjestu Trnovi, zaseok Široki Potok, u općini Velika kladuša, bavi se poljoprivredom kroz registrovan obrt, tj. uzgojem organskog povrća bez obzira na svoj invaliditet.

Nadamo se da će se u akciju prikupljanja sredstava uključiti i općinski i kantonalni organi, a za sva dodatna pitanja zainteresovanih lica možete se obratiti Samiru Šehiću na broj telefona +387 61 583 992 ili porukom na njegov FB profil.

Izvor: Cazin.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.