SAMO DA NAM SE VRATI… Teodorini roditelji u suzama, noćima ne spavaju, a oboje imaju samo JEDNU želju!

Telegraf.rs
Iako su mnogi telefonski poziv Teodorine majke Gordane Džehverović shvatili na pogrešan način, istina je samo jedna - da je njoj i njenom suprugu najteže. Ekipa Telegrafa je Teodorinu porodicu posjetila u porodičnom stanu, u koji su ih više nego srdačno primili. Ljubazni, iskreni i vidno potreseni, Gordana i Sead jedva su uspjeli da odgovore na pitanja, jer suze nisu mogli da zadrže.

– Mnogo mi nedostaje… Žao mi je što sam je pustila. Sve bih dala da je u ovom trenutku tu pored mene… – počela je Goca, a onda se rasplakala.

– Bila sam 3 mjeseca u Švedskoj, ali svaki dan smo se čule. Ovo je prvi put da nemamo kontakt… S obzirom na to da sam uvijek tu pored nje, da sam joj stub, da sam joj podrška u bilo kom pogledu, imam strašan osjećaj da joj nedostajem, da joj falim… – kaže mama Goca.

U želji da je oraspoložimo, konstatovali smo da se Teodora smije, te da ne izgleda kao da je pretjerano tužna u Zadruzi.

– Slažem se. I kad je tužna kod nje postoji taj osmijeh. Mi i kad smo tužni, i kad se loše osjećamo, imamo tu pozitivnu energiju, da drugi ne primijete… Mislim da se drži, za sada, dobro – na trenutak se trgla Goca.

Nezaobilazno pitanje ticalo se i Anđela Rankovića.

– Ne bih rekla da se zaljubila. Mislim da je to sastavni dio igre, ali vrijeme će pokazati, kad bude izašla, da li je to stvarno tako ili je to bio njeni odbrambeni mehanizam, da bi opstala. Ona je prvi put u takvom okruženju, sa takvim ljudima… Ono što sam do sada vidjela je da je taj dečko kulturan, pažljiv, da joj prija ta blizina… – rekla nam je Teina mama.

– U ovom trenutku sam u dilemi, da li će to biti pozitivno za nju ili neće. Sve što je do sada dobila postigla je svojim radom, trudom i talentom. Niko nije stajao iza nje! Ona je završila baletsku školu, solo pjevanje… Sad, da li će ovo biti dobar marketinški potez, pokazaće vrijeme – objašnjava Goca.

– Jako mi je teško… Znam kako sam je odgajila, vaspitala, kako funkcionišemo mi kao porodica. To je posljednje što bih željela, da ona iz rijalitija izađe sa psihičkim smetnjama. Znači, nema tog novca, tih para, koje bi mogle da opravdaju to što je ona otišla tamo, ako izađe sa psihičkim smetnjama. Ja nju osjećam i kad je ne vidim… Ona je rekla da će dati sve od sebe da se izbori tamo… – rekla nam je Gordana na pitanje kako joj je palo to što je Miki u početku vrijeđao Teodoru.

Iako je po našem dolasku striktno odbio da govori za medije, Tein ljubazni tata Sead ipak se na kraju predomislio. Kao i supruga, ni on nije uspio da zadrži suze, pa je tokom cijelog razgovora plakao.

– Pa šta da kažem… Teško mi je, najteže u životu… Ne mogu noćima da spavam. Otkako je otišla, ne mogu… Da li ću ostati normalan do maja, daj Bože! Samo bih želio da se ona vrati normalna, a tata i ne mora… Tu je i sin, volim i njega i nju, ne mogu... – rekao nam je Sead.

– Ona, da je ostala, za sebe bi zaradila. Tamo može da poludi… Bože, daj samo da izađe normalna – u suzama nam je rekao Tein tata.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...