Prije nekoliko dana na putu od Podgorice prema Nikšiću nastao je snimak koji pokazuje kako se na našim prostorima odnose prema sigurnosti djece u saobraćaju.

Dok je jurio brzinom od oko 90 km/h, zadnji poklopac na VW Golfu “Petici” bio je otvoren, a u prtljažniku… dječak star 10-ak godina!

Suvišno je podsjećati u kakvoj je opasnosti dječak jer bi ga i najmanje skretanje ili kočenje automobila moglo izbaciti na asfalt među jureća vozila.

– Na putu Podgorica – Nikšić, dijete od nekih 10-11 godina sjedi na nekim pločicama, otvoren gepek i on se nekad drži, nekad ne… Jako neodgovorno od ljudi (možda roditelja) koji ga voze!!! A brzinu vidite, piše u opisu objave na instagram stranici Podgorički vremeplov.

Izvor: Oslobođenje.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.