Sarajevska premijera predstave „Kakva ti je žena, takav ti je život“ Dragana Marinkovića Macebit će upriličena 24. oktobra u Bosanskom kulturnom centru (BKC) u 20 sati i ulaznice su već u prodaji.

Ovo je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

– Bila je nedavno pretpremijera za medije u Beogradu. A imat ću i premijeru u Zagrebu u „Ludoj kući“… Krenulo je, predstava je ugledala svjetlo dana. Na pretpremijeri sam izveo 70 posto teksta, bacio ga, kako se kaže, samo da vidim kako radi, kako raja diše i kako vaše kolege to gledaju – govori nam raspoloženi Marinković.

Sam naziv predstave odaje da se radi o vječitim pitanjima o odnosu muškarca i žene.

– I meni je život onakav kakva mi je žena, i meni i, u principu, svima. I obrnuto, da se ne lažemo. Samo što sam još ja demode, volim žene, pa nisam pravio ono „kakav ti je muž, takav ti je život“. To ću čim pređem u drugi tabor. Za sada sam još sa ženama – kroz smijeh nam kaže Maca.

Dodaje da je njegov život što se tiče ljubavi sjajan.

– Sve ostalo je borba strašna. U principu, treba biti zadovoljan, moliti se Bogu za zdravlje, a sve ostalo može biti, a i ne mora – smatra Marinković.

Maca je dio i treće sezone rijalitija „Zadruga“ Pink televizije, ali kao dio voditeljske ekipe, ne kao takmičar. 

– Potpisao sam ugovor sa „Zadrugom“, malo se tamo igram. Unutra ne bih ušao. Prošlo je deset godina otkako sam bio u „Farmi“ i dosta je, nije više ni to taj princip, ideja, ni ljudi. Ne bih ja to više, pređeno gradivo i ne bih se više bavio time. Ja sam u svemu pionir, Titov pionir, pa rijaliti pionir, pa sad evo… A nikad nisam baš prvi bio – zaključuje Maca.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba