Već nekoliko sedmica pa i mjeseci se uveliko piše o velikoj krizi u braku između Jelene Karleuše i Duška Tošića, a sve je to krenulo sa pojavom njenih eksplicitnih fotografija u javnosti koje je slala svome ljubavniku fudbaleru Ognjenu Vranješu.

Nakon toga se pisalo da je Duško već podnio papire za razvod bi kao bomba odijeknula vijet da u toj vezi nije ni Duško sasvim nevin i da ima i on mnogo toga za objasniti Jeleni.

Pa je tako odjeknula vijest kako je Duško naprosto poludio za starletom Sorajom koji joj je prije nekog vremena poklonio ogrlicu koja vrijedi oko 60.000 eura, a izgleda da i Jelena pomalo kibicuje Soraju, pa se u nekim svojim istupima na društvenim mrežama očito malo ugledala na ovu poznatu starletu.

Jelena je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali je sa jednom svojom objavom pokazala da itekako prati i objave ove starlete i bivše učesnice u rijalitijima. Jelena je okačila na Instagramu fotografiju kako pozira u novoj haljini na krevetu, a haljina itekako ističe njene bujne grudi, i tu ne bi bilo ništa čudno da se u sličnoj haljini nije slikala i bivša ljubavnica Jeleninog muža, Soraja, samo nekoliko dana ranije.

A razlika je samo u bojama haljine, i što Soraja ima mašnu oko vrata.

Mnogi su primjetili da Jelena u svemu kopira Soraju, pa su mnogi skloni misliti da Jelena u svemu kopira Soraju i po izgledu i obliku nosa, po jagodicama, boji očiju, i da malo pomalo preuzima svaki Sorajin zaštitni znak, ali vjerujemo da će i Jelena imati šta da kaže na ove komentare.

Karleuša pokazala novu frizuru, ali svi su gledali nešto sasvim drugo (FOTO)

Pop diva Jelena Karleuša došla je na snimanje emisije “Zvezde Granda”, zajedno s prijateljem Zoranom Birtaševićem, koji ju je i dovezao.

Jelena je vitku figuru pokazala u uskoj krem haljini, koja je u prvi plan istakla njene zanosne obline.

Pjevačica je ponovo mijenjala frizuru, pa je sada na snimanje došla kao plavuša ošišana na paž.

i