Bez obzira na to jeste li spretni s makazamaa ili niste navikli na takve ekspedicije, vlastito rezanje kose može biti odlična ideja pogotovo u ovim danima kada vlada pandemija Corona virusa. Ono što će vam biti potrebno da se ošišate kod kuće sami, već stoji u vašim kupaonicama. Bit će vam potrebne makaze, peškir, malo vode, mašinica – bilo bi odlično kada bi imale sprej s čistom vodom, češalj s tankim zupcima. Ovisno o tome što želite, ovo su trikovi.

Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Samo za muškarce: Uz ove savjete ošišajte se sami u svom domu / (azra.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.