Legendarni Englez David Beckham (44) je prije nekoliko godina zajedno s poslovnim partnerima osnovao klub Inter Miami, a tek od ove sezone je dobio pravo nastupa u MLS-u. Ta njihova radost nije dugo potrajala jer su sva prvenstva u SAD-u prekinuta do daljnjeg zbog korona virusa. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

David tako neko vrijeme neće dolaziti u klub, ali morao je odabrati mjesto u kojem će boraviti do nastavka sezone. I nije mu dugo trebalo. Ne, nije unajmio sobu u hotelu na duže vrijeme, već je jednostavno nazvao agenta za nekretnine i zajedno sa suprugom kupio ogromni apartman u vrijednosti od 20 milijuna eura.

Riječ je o apartmanu koji se nalazi u luksuznom neboderu ‘Tisuću muzeja’, koji je namijenjen samo za najbogatije, a njegov, kao i ostale apartmane, dizajnirala je Zaha Hadid koja je preminula prije godinu dana. Sadrži pet spavaćih soba, bazen i heliodrom na krovu zgrade.

Kako ne bi slučajno još izostalo usluga, u blizini samog apartmana nalazi se ogromni kozmetički centar koji će se sigurni svidjeti Victoriji Beckham, a na vrhu zgrade je i jedan bazen s predivnim pogledom na Miami.

Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Iako su za apartman iskeširali ogromne novce, obitelji Beckham će ova fenomenalna rezidencija služiti samo za prespavati kada budu u Miamiju. Inače, posjeduju nekoliko nekretnina po Los Angelesu, Londonu i New Yorku, a kupnjom ove rezidencije samo su zaokružili svoje nevjerojatno bogatstvo koje posjeduju u nekretninama. No moramo priznati i u ne baš najboljem trenutku za svijet. 

Mnogi se bore s korona virusom i ekonomskom krizom koja je pogodila sve, ali David je očito sačuvao novce za crne dane koje je odlučio potrošiti na apartman…

 

 

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Samo za prespavati: Beckham kupio apartman za 20 mil. € / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.