Sanja Đorđević izbjegava da na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa svojim suprugom, bivšim fudbalerom Petrom Pericom Đorđevićem.

Međutim, sada je na Instagramu objavila fotografiju koja je nastala u novogodišnjoj noći, na kojoj pozira sa mužem.

-Da vas sreća prati svaki dan ove nove 2020. godine – poručila je Sanja na društvenoj mreži Instagram uz fotografiju sa mužem.

Inače, pjevačica je nedavno izjavila kako ima veoma moderan brak, te da je njen suprug veoma atraktivan čovjek koji je stalno na meti ženskog pola.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da vas sreća prati svaki dan ove nove 2020.godine

– Bogu hvala, pa sam se dobro udala. Bolje muž da me izdržava nego da me posjećuje u “Lazi”. Šalim se, uvijek sam imala podršku u suprugu i to mi je stvarno mnogo iznačilo – izjavila je folkerka za Kurir Stars, otkrivajući zatim pravi razlog napuštanja estrade.

– Pa prsla sam! Bilo mi je sve dosadilo, počela sam da odrađujem posao mehanički, nisam to više bila ja. Mislim da se kod mene retroaktivno pojavio sav taj stres, rat, kriza, puna kuća izbjeglica, ponovo kućenje, mnogo rada… Dugo sam nastupala od srede do nedelje, malo sam vremena provodila i sa djetetom. I jednog dana sam sebi rekla: “Moraš da staneš ili si gotova”.

– Tokom tih godina van scene nisam radila ništa! Stvarno ništa nisam radila. Bila sam na knjigama kao na cigaretama, samo sam čitala, putovala, odmarala se, provodila vreme sa porodicom – otkrila je Sanja, dodajući da njen suprug nije ljut zbog izjava koje daje o njemu, poput one da joj ne smeta čak iako on ima ljubavnicu.

– Ma ne. On to i ne čita. Perica je ozbiljan čovjek, prati sport i druge teme, estrada ga ne zanima. Dok je on bio u Sloveniji, pitali su me šta radim sama kod kuće, a ja sam rekla: “Bahatim se po cijeloj kući, pušim u svim prostorijama”. A to sam rekla jer mi on ne dozvoljava da pušim, mogu samo u jednoj prostoriji. Eto, sreća pa on to nije pročitao.

– Sada smo ponovo zajedno u Beogradu. Taj posao u Sloveniji je završen, sad smo svi ovde na okupu. Ali ja krećem u ofanzivu, počinjem da radim punom parom, pa ću opet često biti odsutna. Ne znam da li primijećujete da čim se Perica vrati kući, ja počnem da radim (smijeh). Pa zamislite da budemo stalno zajedno? Odmah bismo počeli da se svađamo. To je recept za dobar brak, moraju ljudi da rade, da se manje viđaju i onda nema svađa i rasprava – dodala je Đorđevićeva.

(RAS Srbija)

– Najviše se svađamo zbog mojih cigareta, jer njemu smrdi duvan u dnevnoj sobi. To su uglavnom sitnice. Ja sam veoma teška osoba, ne bih nikada mogla ponovo da se udam jer me niko ne bi trpio ovakvu. Ne volim kada neko pokušava da utiče na moje mišljenje, a Perica voli da se oko toga raspravljamo. Mene u kući zovu “Mića kontraš” samo zato što imam svoje mišljenje (smijeh). Ivana (prim.aut. ćerka) je uglavnom neutralna, ali često sam ja protiv njih dvoje. Vrlo sam teška osoba, ko bi mene trpio, zato nikad nisam imala švalera.

(RAS Srbija)


Više saznajte na izvornom linku: – SANJA ĐORĐEVIĆ U BRAKU JE SA FUDBALEROM, A KRIJE GA OD SVIH: Hvali se kako je atraktivan, “Prespavala sam kod njega, a onda je njegova majka pozvala moje roditelje” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.