Navikli smo da Sanju Kužet, voditeljicu popularnog takmičenja “Zvezde Granda”, viđamo u raskošnim haljinama, no ona, kako je otkrila za Story.rs, privatno preferira nešto jednostavnije odjevne kombinacije. 

– Privatno najviše volim da nosim jeans i trenerke, jer se oni najbolje slažu s mojim dnevnim obavezama. Sve što obučem mora da bude udobno, a nastojim i da ispratim trendove. Nisam modni manijak koji po svaku cijenu mora da ima sve što je aktuelno. Volim da nosim i dobar sako i zanimljive čizme, ali sve je to neuporedivo jednostavnije od onoga u čemu su gledaoci navikli da me vide – rekla je ona. 

Sanja je otkrila i tajnu svog dobrog izgleda. 

– Naravno, zaslužna je genetika, ali sam poslije drugog porođaja shvatila da, ukoliko ne povedem računa o namirnicama koje jedem, neću izgledati onako kako želi. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko voljela. Nije da baš nikad ne svratim u pekaru, ali mi to više nije navika. Ne mislim da je sve to, samo po sebi loše, moja djeca jedu peciva, ali vremenom vaš organizam počne drugačije da reaguje na neke stvari. Organizam šalje signale šta mu treba, a šta ne – rekla je ona. 


Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Sanja Kužet otkrila tajnu svog savršenog izgleda: Organizam šalje signale šta mu treba, a šta ne / (azra.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.