Sanja Maletić se oporavlja, a malo je poznato da je imala bračnu krizu zbog afere sa biznismenom

avaz.ba

Pjevačica otvoreno priznala da su ona i njen suprug i ranije imali određene probleme

Jučer se pojavila vijest o saobraćajnoj nesreći koju je preživjela folk pjevačica Sanja Maletić u samoj završnici 2018. godine, pri povratku sa jednog nastupa, pri čemu je zadobila teže povrede.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Sanja završi u medijima zbog nimalo prijatnog povoda, te je tako prije nekoliko godina javnost uzdrmala njena navodna afera sa jednim čuvenim biznismenom.

Naime, svi mediji su brujali o ovoj navodnoj aferi, što je Sanja uporno demantirala, te je na kraju i biznismen istakao da nema potrebe za svakojakim pričama jer su samo flertovali.

Iako je ovo izazvalo određene turbulencije u pjevačicinom braku, njih dvoje su prešli preko svega, a trenutno daju sve od sebe da se ostvare kao roditelji, te je zbog toga Sanja u procesu vantjelesne oplodnje.
U jednom intervjuu, pjevačica je otvoreno priznala da su ona i njen suprug i ranije imali određene krize u braku.

– Prije desetak godina imali smo veliku bračnu krizu, ali smo uspeli da se izborimo s tim. Čak ni naši roditelji nisu znali da smo u problemu. Bilo je i više sitnih, bezazlenih kriza. Svako ko je u braku ili je bio u braku, zna da je to normalno. U našem braku kad naiđe kriza, kad nagomilani problemi prsnu kao balon, mi se primirimo, jedan period šutimo da se strasti smire. A, onda lijepo sjednemo, razgovaramo, sve objasnimo i postavimo na svoje mjesto. Ljubav i brak s vremena na vrijeme treba revitalizovati, a mi to znamo – rekla je tada Sanja za medije.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...