Radovi na obnovi zgrade Policijske stanice u Sanskom Mostu su pri kraju.

Riječ je o projektu koji se finansira zajedničkim sredstvima Razvojnog fonda Ujedinjenih naroda (UNDP) i lokalnih vlasti.

Inače, ovo je prvi objekat jedne policijske zgrade u BiH koji se finansira sredstvima UNDP-a. Radovi na obnovi zgrade Treće policijske uprave predviđaju promjenu krova i kompletne stolarije, kao i unutrašnju sanaciju i uređenje prostorija.

Okončanjem radova, u zgradi policije ubuduće će biti smješten I odjel za izdavanje ličnih dokumenata koji se trenutno nalazi u zgradi gradske pošte.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.