Saopćenje iz NK Jedinstvo povodom posljednjih medijskih tretiranja NK Jedinstvo

biscani.net

Povodom posljednjih medijskih tretiranja NK “Jedinstvo”, Uprava Kluba izdaje slijedeće saopćenje:

Poslijeratni period od 1996. do 2008. na čelu Uprave Kluba bio je Abdić Hamdija (Tigar), a u tom periodu klub je osvojio Prvu ligu i igrao u Intertoto kup.

Demirović Mirsad 2008. – 2009., kada se vraća Abdić Hamdija i ostaje do 2010.

Njegov nasljednik bio je Mulić Edin do 2012., kada je osnovan krizni štab na čelu sa Ibrahimpašićem Ademom i to je trajalo 6 mjeseci, kada je Alagić Zekerijah došao na mjesto predsjednika i ostao od jeseni 2012. do proljeća 2013.

Abdić Hamdija je opet bio predjsednik do ljeta 2013., a potom je novi predsjednik postao Mujadžić Emir i njegov mandat je trajao do februara 2015.

Mujagić Fuad imao je mandat do ljeta 2016., kada je na njegovo mjesto došao Topić Abid i ostao na tom mjestu do ljeta 2017., kada se ponovo vraća Mujadžić Emir i ostaje do ljeta 2018., kada dolazi Hadžimuratović Ismet.

Aktuelna Uprava uz podršku igrača i navijača, zahvaljuje na prethodnim mandatima i rezultatima, te poziva sve prijatelje i sponzore, institucije i partnere da su dobrodošli u Klub, naša vrata uvijek su otvorena za sve pomenute koji žele da nam pomognu i to čine. Iskreno i veliko Hvala!

Na kraju, ovo je stav Uprave NK “Jedinstvo” i time se ograđujemo od svih privatnih istupanja i tumačenja u javnosti!

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...