“Napisala sam ovu pjesmu iz vlastite perspektive, ali ona funkcionira kao narativ žene bilo koje dobi u bilo kojoj profesiji. Uz to mi je posebno drago da su mi se pridružile sjajne kolegice sa scene. Višeglasje snažnih ženskih vokala podcrtava poruku pjesme i daje joj dodatnu dimenziju i snagu”.

Rekla je Sara te naglasila da ova elektro pop pjesma problematizira položaj i javnu percepciju savremene žene kroz rječnik tipičnih medijskih fraza.

Kada glasno poručuje “šuti i pjevaj”, u tome nije sama – uz Saru možete čuti i Akleu Neon, Barbaru Munjas, Luce, Lovely Quinces, Mary May, Pi, Maju Posavec, Idu Prester i Željku Veverec.

Spot s elementima bizarnog, ali i dozom humora, zamišljen je tako da privuče i zadrži pozornost gledalaca  i slušatelja.

Uz to, Sara će danas glasno poručiti “šuti i pjevaj” i s pozornice na tradicionalnom Maršu koji se organizuje  u Zagrebu.

Preuzeto sa: index.hr

Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Sara Renar snažnom pjesmom šalje važnu poruku svim ženama za Dan žena / (lolamagazin.com).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.