Saša Matić održao je spektakularan koncert u Knjaževcu, a najdirljiviji momenat uslijedio je kada je pjevaču prišla šesnaestogodišnja djevojčica Lana koja je nekoliko sati čekala da upozna Matića.

Lana je prije tri godine potpuno izgubila vid. Kako je njena majka rekla, Lanino sljepilo posljedica je mutacije naslijednog gena te da je njena dijagnoza konačna bolest, nažalost, neizlječiva.

Međutim, ona ne samo da je odličan đak, već je i pjevačica, pa je sa Matićem otpjevala njegov hit “Ko si ti”.

Ovo je moj najljepši dan u životu – rekla je Lana, kojoj je Saša predvideo uspješnu karijeru ukoliko se bude bavila pjevanjem.

Pogledajte u nastavku kako je izgledao dirljiv susret Lane i Saše Matića:

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.