Međutim, Vesna Zmijanac neće ni da čuje za to, iako su zvijezde njenog ranga, poput Ane Bekute ili Zorice Brunclik pristajale da sjede u studiju i satima ocjenjuju kandidate.

– Ne bih pristala da budem u žiriju “Zvezda Granda” ili “Pinkovih zvezda” jer to mnogo dugo traje – otkrila je pjevačica.

– Radim skoro svaki vikend, ne znam kako bih izdržala. To je ogromna obaveza za pjevača – dodala je Vesna, a potom zaključila svoj odgovor aluzijom na činjenicu da se članovi žirija uglavnom prepiru i prave veći šou od onog koji se odvija na sceni.

– Možda djelujem bahato, ali ja nisam svađalica. Preozbiljna sam za tu priču – tvrdi Zmijančeva.

Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.