Šaulićeva kćerka Sanela se jedva povratila, a onda kroz suze rekla majci: Šabanova sahrana ne smije da bude na ovaj datum! Evo šta je razlog…

ekskluziva.ba
Nije poznato kada će biti sahrana Šabana Šaulića, s obzirom na to da je tužilaštvo Nemačke najavilo obdukciju za četvrtak. Međutim, dok to još nije bilo poznato, njegova starija kćerka Sanela rekla je da on nikako ne smije da bude sahranjen 21. februara, jer je tada njen rođendan!

Nije poznato kada će biti sahrana Šabana Šaulića, s obzirom na to da je tužilaštvo Nemačke najavilo obdukciju za četvrtak.

Međutim, dok to još nije bilo poznato, njegova starija kćerka Sanela rekla je da on nikako ne smije da bude sahranjen 21. februara, jer je tada njen rođendan!

Prvobitno je postojao plan da komemoracija bude održana u četvrtak, ali je odmah bilo jasno da ispraćaj kralja folka tog dana neće biti održan.

– Sanela je, čim se malo povratila od najgoreg šoka u svom životu, rekla majci da se taj dan preskoči. Ne želi da rođendan pamti po najtužnijem momentu u svom životu – kaže izvor i dodaje da Saneli u ovim teškim trenucima najveću podršku pruža suprug Zoran Bata Mirković.

Bivšeg fudbalera takođe je pogodila smrt tasta, s kojim se odlično slagao i vrlo često o njemu pričao.

Odgovarajući na pitanje šta je to što ga prvo asocira na slovo Š, Bata je kao iz topa rekao:

– Moj tast. Slušao sam njegove pjesme i prije nego što smo postali familija. Ali kada sjedite i slušate uživo, mnogo ljepše zvuči. Skroz druga vrsta zadovoljstva. Ne, nije to zetu na uvce, uvijek je sa nama neko veće društvo i bude onako baš za dušu. Šaban se razume u fudbal, igrao je ranije, dok nije počeo pjevačku karijeru, i često komentarišemo utakmice – rekao je on, a na pitanje koja mu je omiljena tastova pjesma, Bata je rekao:

– Neka bude “Žal”. Podsjeća me i na neke poraze iz igračkih dana, poput onog sa Partizanom protiv Artmedije – rekao je Bata.

Porodica Šaulić uvek je zajedno obilježavala sve bitne datume, a i sam Šaban je izbegavao da zakazuje nastupe na rođendane svoje djece i unuka.

– Baš zato što je za vrijeme njihovog odrastanja više bio van kuće nego u njoj, Šaban je posljednjih godina pokušavao nasljednicima da nadoknadi to vreme. U tim prilikama redovno je ispunjavao muzičke želje i kćerkama i sinu i supruzi, ali i njihovim prijateljima – rekao je naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...