Sredina osmog mjeseca najčešće je vrijeme godišnjih odmora, ali u većem slučaju i vrijeme laganog povratka s istih. Ko kaže da ljeto u vašem gradu mora biti neispunjeno i monotono? Za sve ljubitelje velikog platna i najukusnijih kokica u gradu, CineStar Bihać je i ovoga ljeta pripremio neodoljivu priliku koja se ne propušta. U utorak, 14.8. , “CineStar dan za kino”, najbolji je kino dan u godini i savršena je prilika za pogledati najnovije naslove po posebnoj cijeni od 2,50 KM po ulaznici. Idealna prilika za druženje uz raznovrsne žanrove i omiljene glumce definitivno će zaokružiti i ispuniti ljeto i slobodno vrijeme.

Svake godine odaziv je sve veći pa je prošlo ljeto u filmovima na “Danu za kino” uživalo preko 70.000 posjetitelja, čime su CineStar kina postavila novi regionalan rekord posjećenosti nekog kina u jednom danu u tjednu.

“Dan za kino” znači da ćete tog dana sve kinoulaznice moći kupiti za samo 2,50 KM, a to uključuje i aktualne kino hitove kao što su: Nemoguća misija: Raspad sistema s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi, Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju, Neboder. Sicario 2: Rat bez pravila, horor Niz mračan hodnik, urnebesna komedija Budimfešta te mjuzikl Mamma Mia: Here We Go Again.

Ulaznice možete kupiti na https://www.blitz-cinestar-bh.ba/cinestar-bihac ili na blagajnama kina.