“Saznala sam da me muž vara, a trudna sam. U drugom mjesecu trudnoće saznati da te muž vara sa najboljom drugaricom je nešto najgore što žena može da doživi.

Danima sam razmišljala šta da uradim i na kraju sam odlučila. Danas sam mu u lice rekla moju odluku, rekla sam mu da će nedužno dijete u mom stomaku stradati zbog njega, a on mi je tada rekao da je to za njega odlična vijest te da na taj način neće više imati nikakav kontakt sa mnom i da će me još lakše izbrisati iz svog života.

Zaista ne mogu da vjerujemm za koga sam se udala, uz koga sam potrošila svoju mladost… 5 godina smo se zabavljali, skoro dvije godine smo već u braku i nikada, ali nikada nisam osjetila niti na sekundu da je ovako loš čovjek… tačnije on nije čovjek on je monstrum.

A kako sam se radovala ulozi majke.

Više saznajte na izvornom linku: – “Saznala sam da me muž vara, a trudna sam…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.