Ova slika koja je snimljena u Tuzli zabavila je cijeli Balkan.

Naime, djevojka i dečko sjede u kafiću, ozbiljnih izraza lica, dok ona u ruci drži papire sa prepiskama na Facebooku.

Scena je zabavila sve na društvenim mrežama, a mnogi su požurili da izjave saučešće nesrećnom dečku, i održe opelo očigledno propaloj vezi.

R.I.P bro

Admini su fotografiju s opisom: “Samo šuti jarane” , aludirajući na činjenicu da više ne može izaći iz onoga što je učinio.

Djevojke je očito najviše zainteresovala ta slika, koja na neki način dokazuje kako su žene sposobne pratiti sve što se događa i da na ljubavnom planu ne mogu propustiti apsolutno ništa. Čak je ova djevojka na slici konverzaciju isprintala u boji, ali pričekajte, to nije sve, Mjesečni presjek situacije, rješavamo u četiri oka, ne treba vam advokat, samo su neki od komentara koji ostavljaju korisnike ispod objave.

Šta mislite, što se dogodilo ispred kafića u Tuzli – i jeste li ikada poželjeli isprintati prepisku?

 

Više saznajte na izvornom linku: – SCENA IZ BIH DO SUZA NASMIJALA BALKAN: Sjela je sa dečkom u kafić, a dobro pogledajte ŠTA DRŽI U RUCI – obliće vas HLADAN ZNOJ / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.