IZ NJEMAČKOG prvoligaša Schakea 04 pozvali su vlasnike sezonskih ulaznica da se odreknu svog prava na povrat novca i tako pomognu klubu koji se našao u teškoj financijskoj situaciji zbog pandemije koronavirusa. 

Iz Schalkea su objavili kako se financijski nalaze u situaciji u kojoj je u opasnosti opstanak kluba te su zatražili od navijača da pomognu. Svakom vlasniku sezonske ulaznice koji se odrekne prava na povrat novca klub će darovati posebno izrađen dres u znak zahvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mnogi naši navijači već su se odrekli mogućnosti povrata novca bilo od sezonskih ulaznica bilo od unaprijed kupljenih ulaznica za odgođene utakmice i te njihove geste smatramo iznimnima. Kada se zbroje, ta odreknuća predstavljaju veliki doprinos k stabiliziranju likvidnosti kluba i osiguravanju njegovog opstanka. Klub se nalazi u situaciji u kojoj mu je potencijalno ugrožen opstanak”, objavio je Schalke.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Schalke traži pomoć navijača – Index.hr / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.