Stranka demokratske akcije na čelu sa Samirom Muminovićem, kandidatom za gradonačelnika Bihaća, danas je u okviru predizborne kampanje posjetila građane u bihaćkoj mjesnoj zajednici Ribić-Orljani.

Muminović se ovom prilikom zahvalio mještanima na gostoprimstvu i rekao da su ga upoznali sa stanjem u ovoj mjesnoj zajednici.

“Posebno me raduje što su zadovoljni sa angažmanom vijećnika koji dolazi iz ove mjesne zajednice, sa našim Arnelom”, rekao je Muminović.

Izgradnja sportskog igrališta u mandatu 2012-2016. te nastavak njegovog angažmana na rasvjetnim stubovima i osvjetljenju ovog igrališta je nešto što su posebno istakli i pohvalili.

“U periodu koji nam slijedi radićemo na tome da se završi projekat izgradnje kanalizacione mreže za koju su na zahtjev vijećnika Arnela obezbijeđena određena sredstva i taj projekat ćemo u potpunosti okončati”, istakao je Muminović dodavši da Ribić i Orljani svakako mogu računati na podršku u svakom smislu.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.