Stranka demokratske akcije Bihać i njihov kandidat za gradonačelnika Bihaća na ovogodišnjim lokalnim izborima, Samir Muminović, nastavili su predizbornu kampanju u Bihaću posjetivši mjesne zajednice Mali Lug i Založje.

Kako su kazali ovom prilikom iz SDA, ni kiša ih nije spiječila da nastave s aktivnostima i posjete građane u ovim mjesnim zajednicama.

“Mali Lug kao prigradsko mjesto i Založje kao mjesto na prvoj liniji odbrane Bihaća zaslužuju punu pažnju i podršku”, istaknuto je prilikom posjete.

S mještanima ovih mjesta razgovarao je Samir Muminović, a mještani su ovom prilikom potvrdili svjesnost angažiranja ove stranke u rješavanju njihovih problema, saopćeno je iz SDA.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.